Örebroklassikern anordnar ”Norrientering” 9 mars

Av admin
Örebronyheter
5 Mar 2014
1788 Läsningar

Då vinterkylan har ersatts av mildväder  byter Örebroklassikern aktivitet och hälsar våren välkommen! Vi anordnar istället för skridskor på Hjälmaren, ”Norrientering – en stadsorientering på norr”, söndagen den 9 mars. En klurig promenad som går ut på att man ska lösa en rebus. Barnen kommer kunna lösa en egen rebus. Blir man fikasugen kommer det finnas stopp med lättare förtäring efter vägen. Start sker på Grenadjärvallen mellan klockan 10.00 och 13.00 och det är även där man går i mål. På plats kommer det finnas sponsortält samt serveras våfflor till alla deltagare. Som vanligt är alla startande lag med och tävlar om fina priser som t ex lunchbuffé  på Svampen och provdyk hos Oxygène.

Orebroklassikern

Örebroklassikern anordnas för andra året i rad och består av tre fristående grenaktiviteter; skridskor, promenad och cykel. Örebroklassikern vill främja folkhälsan och göra det möjligt för alla, utifrån sina egna förutsättningar, att röra på sig och delta på sina egna villkor. En del av biljettförsäljningen går till Klassikerfonden som har till syfte att ge ekonomiskt utsatta barn möjlighet att delta i föreningslivet.

För mer information, kontakta: Maria Comstedt,  070-620 99 28  eller  Anders Schreiber,  070-570 28 82

//Redaktionen, orebro4you

Kommentera inlägget:

kommentarer