Boktips – Klimatkonspirationen 666

Av admin
Bokrecensioner
19 Mar 2014
3531 Läsningar

Klimatkonspirationen 666 – av Bo Pettersson

Hur bevakade är vi medborgare egentligen?

Vad får pastorn att be sina församlingsmedlemmar att ta farväl, och sedan öppna eld mot dem med en UZI, vid gudstjänsten? Skedde det en månlandning den 20 juli 1969, eller iscensatte USA det i en Hollywoodstudio? Hur kan en mans liv bli förstört pga en älskarinna som senare visar sig inte finnas? Och varför exploderade plötsligt Lars-Görans husbil, med hela hans familj inuti, då han själv står i kön på Mc Donalds?

Lars-Göran som senare blir inbjuden till Organisationen. Organisationen som bedriver Spelet. Organisationen som vet allt om Lars-Göran, hans betyg, hans favoritfilm, hur välbläddrade hans lexikon är. Deltagande eller Lars-Görans roll i spelet, är ingenting han kan välja, enbart acceptera. Spelet blir presenterat för Lars-Göran som klimatförändringar och att oljan tar slut.

Planen att varje medborgare skulle bära ett chip i handen, där all information finns, där pengarna på kontot finns registrerat, och där betalning sker genom att handen scannas. Ett chip som gör att otillbörligt tänkande straffas med en omedelbar smärtsignal.

Och vilka är de som tar kontakt med Lars-Göran för att varna honom för Organisationen?

Denna bok är mycket intressant och spännande att läsa. Den väcker en hel del följdfrågor och man kan inte låta bli att undra hur detta skulle te sig i vardagen. Eller är det rent av redan vår vardag?

Kommentera inlägget:

kommentarer